Welcome to our store

Untitled-2

ЗА НАСLuxin furniture & decor boutique е продавница за рачно изработени и дизајнирани парчиња мебел и внимателно селектирани парчиња декор.

Располагаме со сопствено производство и изработка на мебел од високо квалитетни материјали кој може да биде направен по ваша нарачка во различни димензии.

КОНТАКТ02 206 1150

contact@luxin.mk

Ул. Костурски Херои бр.3 локал 1


Loading...

This content requires HTML5 with CSS3 3D Transforms or WebGL.