Грешка со WordPress базата на податоци: [Deadlock found when trying to get lock; try restarting transaction]
DELETE FROM `wp_options` WHERE `option_name` = '_site_transient_available_translations'

Помошна Маса – Luxin

Помошна Маса

ОПИС

*димензии ⌀35см

*материјали: Метал / Огледало

*рок на испорака: 20 дена

+ - Опис

ОПЦИИ

*Можност за изработка по димензии соодветни на вашите потреби

*Можност за промена на материјали и бои соодветни на вашиот вкус и потреби

**Цената на производот се однесува на горе наведените материјали и димензии

  • kategorija : Помошни Масички