WELCOME

TO OUR SHOP

ЗА НАС


Luxin furniture & decor boutique е продавница за рачно изработени и дизајнирани парчиња мебел и внимателно селектирани парчиња декор.Располагаме со сопствено производство и изработка на мебел од високо квалитетни материјали кој може да биде направен по ваша нарачка во различни димензии.

  • ALL
  • Клуб Маси
  • Комоди Фиокари Конзоли
  • Помошни Масички
  • Слики
  • ТВ Комоди
  • Трепезариски Маси
  • Фотелји и Табуретки