Classic

ОПЦИИ

*Можност за изработка по димензии соодветни на вашите потреби

*Можност за промена на материјали и бои соодветни на вашиот вкус и потреби

**Цената на производот се однесува на горе наведените материјали и димензии

+ - Опис

ОПИС

*димензии 110x70x37см

*материјали: Метал / Медијапан / Стакло

*рок на испорака: 30 дена

  • kategorija : Клуб Маси