Фиокар

ОПИС

*димензии 120х40х90см

*материјали: Медијапан / Фурниран Медијапан(Даб)

*рок на испорака: 40 дена

+ - Опис

ОПЦИИ

*Можност за изработка по димензии соодветни на вашите потреби

*Можност за промена на материјали и бои соодветни на вашиот вкус и потреби

**Цената на производот се однесува на горе наведените материјали и димензии

  • kategorija : Комоди Фиокари Конзоли