Joy

ОПИС

*димензии 90x90x45см

*материјали: Италијански Мермер(Verde Guatemala)

*рок на испорака: 25дена

+ - Опис

ОПЦИИ

*Можност за изработка по димензии соодветни на вашите потреби

*Можност за промена на материјали и бои соодветни на вашиот вкус и потреби

**Цената на производот се однесува на горе наведените материјали и димензии

  • kategorija : Клуб Маси