Комода

ОПИС

*димензии 160х40х145см

*материјали: Фурниран Медијапан(Даб) / Медијапан / Метал

*рок на испорака: 40 дена

+ - Опис

ОПЦИИ

*Можност за изработка по димензии соодветни на вашите потреби

*Можност за промена на материјали и бои соодветни на вашиот вкус и потреби

**Цената на производот се однесува на горе наведените материјали и димензии

  • kategorija : Комоди Фиокари Конзоли