Комода

ОПИС

*димензии 160х45х78см

*материјали: Медијапан(висок сјај)

*рок на испорака: 40дена

+ - Опис

ОПЦИИ

*Можност за изработка по димензии соодветни на вашите потреби

*Можност за промена на материјали и бои соодветни на вашиот вкус и потреби

**Цената на производот се однесува на горе наведените материјали и димензии

  • kategorija : Комоди Фиокари Конзоли