Помошна Маса

ОПИС

*димензии 45x33x55см

*материјали: Метал / Стакло

*рок на испорака: 20 дена

+ - Опис
ОПЦИИ
*Можност за изработка по димензии соодветни на вашите потреби
*Можност за промена на материјали и бои соодветни на вашиот вкус и потреби
**Цената на производот се однесува на горе наведените материјали и димензии
  • kategorija : Помошни Масички