Трепезариска Маса

ОПИС

*димензии ⌀170см h=76cm

*материјали: Италијански Мермер(Nero Marquina) / Метал

*рок на испорака: 25 дена

+ - Опис
ОПЦИИ
*Можност за изработка по димензии соодветни на вашите потреби
*Можност за промена на материјали и бои соодветни на вашиот вкус и потреби
**Цената на производот се однесува на горе наведените материјали и димензии
  • kategorija : Трепезариски Маси