Трепезариска Маса

ОПИС

*димензии 180х90х76см

*материјали: Масивно дрво(Африкански Орев) / Метал

*рок на испорака: 25 дена

+ - Опис

ОПЦИИ

*Можност за изработка по димензии соодветни на вашите потреби

*Можност за промена на материјали и бои соодветни на вашиот вкус и потреби

**Цената на производот се однесува на горе наведените материјали и димензии

  • kategorija : Трепезариски Маси